Tájékoztató

Kedves Szülők!

Intézményünk a 2015/2016-os tanévtől kezdődően lehetőséget nyújt Önöknek, hogy az étkezési térítési díjakat készpénzes fizetés helyett kényelmesen, sorban állás nélkül, csoportos beszedéssel teljesítsék.
A csoportos beszedési fizetési módra történő átálláshoz Önöknek csoportos beszedési felhatalmazást kell adniuk saját számlavezető pénzintézetüknél az alábbi adatokkal:

Gyermek (“Fogyasztó” v. “Befizető”) neve
Gyermek (“Fogyasztó” v. “Befizető”) azonosítója (a gyermek oktatási azonosító száma)

Kedvezményezett neve: Várpalota Város Önkormányzata
Raiffeisen Bank
Kedvezményezett azonosítója: A15734123T219

Személyes ügyintézés során a pénzintézetek saját formanyomtatványuk kitöltését kérhetik, elektronikus banki hozzáférés esetén az ügyfeleknek általában lehetőségük van a csoportos beszedési felhatalmazás elektronikus rögzítésére is. Amíg a csoportos beszedési felhatalmazás nyilvántartásba vételét a számlavezető bank nem igazolja vissza, csoportos beszedést indítani nem tudunk, ezért kérjük, mielőbb szíveskedjenek a saját számlavezető pénzintézetüknél intézkedni!

A csoportos beszedések indítására tárgy hó 10. napján kerül sor. Amennyiben fedezethiány miatt az összeg terhelése nem lehetséges, úgy a következő havi beszedéssel történik meg a kiegyenlítés.

Az étkezést érintő tárgyhavi lemondások a következő hónapban kerülnek jóváírásra.

További kérdés esetén kérjük, hívják Intézményünk gazdasági irodáját: +3688/745-972

Várpalota, 2016. augusztus 15.

Üdvözlettel:
Kurta Károly
Intézményüzemeltetési Szervezet Vezető